Patrickll Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Jak w temacie - rozchodzi mi się o to czy warząc piwo mogę zrobić coś nie tak żeby się otruć ? 100% ludzi pijących piwo umiera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikadorus Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 (edytowane) Spowodowane jest to zapewne obecnością dwuwodorku tlenu. Substancja ta znajduje się m.in. w guzach nowotworowych jest składnikiem kwaśnych deszczy, a także dobrym rozpuszczalnikiem, pomimo tego jest stosowana w przemyśle spożywczym. Nawet jedna europoseł chciała jej zdelegalizowania, tak samo jak kilku "mądrych" hamerykanów. 79% badanych Brytyjczyków chciało zakazania dwuwodorku tlenu. Edytowane 20 Czerwca 2015 przez Mikadorus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 1. Myślę że jeśli by w siebie wlać tyle piwa że poziom alkoholu osiągnął by poziom 4-ch promili to można by było. 2. Albo 25l jakiegoś cieńkusza koncernianego to można by pęknąć. i tylko takie sposoby widzę żeby zejść od picia piwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HomoChemicus Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Można się jeszcze zachłysnąć pijąc piwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi