leszcz007 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 To ja się dopiszę 1. Camilos + 1 (Tofka) 2. Major + 1 osoba 3. Karczmarz + 1 osoba 4. Marusia + Slavoy + piwo 5. PiwnyGangster + osoba towarzysząca 6. Leszcz007 + syja77 + piwo 7. Rafał + piwo + ktoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielson83 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Tym bardziej szkoda że nas nie będzie, ale ważne że równowaga została zachowana W piątek wieczorem pewnie gdzieś tam będę grasował, także tego.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 pojawił się plan imprezy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Pytanie natury organizacyjnej - od której będzie można znosić piwa i czy będzie tam gdzieś wyznaczony i w jakiś sposób zabezpieczony "teren" dla piwowarów, żeby zostawić piwo i móc gdzieś się poszwędać do tej 19stej?Jak to wyglądało w zeszłym roku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bączek Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Stoisko dla piwowarów domowych tradycyjnie pod mostem św.Jana. Będzie lodówka pod naszym namiotem o pojemności ponad 100 butelek. Jeżeli mielibyście coś w kegach to trzeba by zabrać własne CO2. Planujemy skończyć ocenianie ok.13.00. Tak więc od 13.00 łapcie mnie, proszę, telefonicznie i pokieruję tych, co będą pierwszy raz, na właściwe miejsce. Nr tel w wiadomościach priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Cosik licze i ta lodówka mała. Chyba że bez skrzynek, A jak ktoś ma bez etykiet to łatwo się pomylić, czyje się ocenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bączek Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Będą dwie. Dadzą radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marusia Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 (edytowane) Cosik licze i ta lodówka mała. Chyba że bez skrzynek, A jak ktoś ma bez etykiet to łatwo się pomylić, czyje się ocenia. Piwowarzy będą lali swoje piwo osobiście, zatem będzie wiadomo, co jest czyje. Po za tym to nie konnkurs, więc nie wiem, co tu ocena ma do rzeczy? Do zobaczenia jutro Edytowane 14 Sierpnia 2015 przez Marusia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 No kurcze gdzie są jakieś komentarze? Bo jak to cykliczna impreza się szykuje to może warto zapamiętać tą datę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marusia Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Jak to - "szykuje", przecież to była już trzecia edycja. Dzięki wszystkim za świetnie spędzony czas przy piwie i innych domowych wyrobach - chlebie, słonince z sosami, pasztecie - za rok też coś oprócz piwa przywiozę. Mam teraz dostęp do mleka prosto od krowy, to może za sery się w końcu wezmę, to będzie ładne uzupełnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofka Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Quhcik zapamiętaj datę, zapamiętaj. Było zacnie. Wielkie dzięki za mile spędzony czas i mnóstwo dobrego piwa. I widze, że kolejną imprezę skaziliśmu domowym żarciem to dobrze! Marusia wal na sery śmiało, ja może już coś swojego do Rezczki przywiozę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marusia Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Domowe żarcie zawsze ktoś przywozi - to chyba nieuchronne, że jak w domu robi się piwo, to inne rzeczy też No i w świetle tych domowych wyrobów najbardziej mnie śmieszył bochenek chleba na zawasie na stoisku komercyjnym za 13 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 http://www.klodzko.pl/pl/news/tak-bylo/564-iii-forum-tradycji Parę zdjęć z przebiegu Forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Cosik mi się zdaje że było piknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Może i było piknie , ale myślałem że komentarzy będzie więcej, np. jak po naszej KOCHANEJ RZECZCE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi