Lusterko87 Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Co prawda już osobiście dziękowałem koledze CML, ale chce się tym pochwalić Kolega CML bardzo mi pomógł, sam bym tego nie zrobił. Dobrze ze na tym świecie są ludzie tacy jak kolega CML. Jeszcze raz mu bardzo serdecznie dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelH Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 No, ale zdradź nam cóż takie pomógł Ci zrobić za nim nasza piwowarska brać zacznie się "domyślać" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusterko87 Opublikowano 18 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Kolega cml zrobił mi udaną migracje z joomla na WP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leech Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 (edytowane) Skrzynkę piwa byś mu postawił a nie mało warte podziękowania na forum. (przypominające sądowe przeprosiny w gazecie ) Edytowane 18 Lipca 2015 przez leech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi