Szwed Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Witam wszystkich forumowiczów. Wprawdzie kilka postów już zamieściłem ale oficjalnie się nigdy nie przywitałem za co przepraszam i naprawiam swój błąd. Mam na imię Krzysztof, mieszkam sobie w Rydułtowach. Moja przygoda z piwem trwa od kwietnia 2009 za przyczyną Ignaca99, którego już znacie. Mam na swoim koncie 11 warek. Warki od 1 do 9 uwarzyłem z gotowych zestawów słodowych z BA (tych z puszki nie mam na koncie ani jednej). O Warce nr 5 już trochę wam pisałem, pozostałe Warki zakończyły się sukcesem, postaram się je opisać dokładniej w innym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Cześć Krzysiek Fajnie że warzysz a jeszcze fajnej że o tym piszesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Witam! Jednak Śląsk rośnie w siłę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignac99 Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Witam na forum SĄSIEDZIE . Mam nadzieje, że pisanie postów do siebie, nie zastąpi nam wspólnych degustacji. Jejski, Śląsk nie rośnie w siłę, Śląsk już jest SIŁĄ. Popatrz na mapę piwowarów. Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 30 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Witam na forum SĄSIEDZIE . Mam nadzieje, że pisanie postów do siebie, nie zastąpi nam wspólnych degustacji. Jejski, Śląsk nie rośnie w siłę, Śląsk już jest SIŁĄ. Popatrz na mapę piwowarów. Pozdrawiam . Ignac obiecuja Ci to oby yno nasze piwniczki nie wyschły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 I ja witam kolegę z pobliska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 witam z Wlkp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Ja też witam ze Śląska,Dolnego Ślaska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Witam Cię Krzysiu Po nicku nie skojarzyłam wcześniej, że to Ty. Zachęcam do opisywania swoich poczynań w odpowiednim dziale http://www.piwo.org/forum/f41-Zapiski-piwowarow-domowych.html Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi