Jonas Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Cześć W najbliższym czasie będę zabierał się za Dubbla, do którego potrzebny jest cukier kandyzowany, a przy składaniu ostatniego zamówienia w CP zapomniałem że będę potrzebował fosforanu diamonowego. Czy pożywka dla drożdży z pobliskiego sklepu Biowinu zawierająca DAP, ale i siarczan amonu się nada? Czy muszę coś zamówić i zapłacić za przesyłkę? Szukałem odpowiedzi na forum, ale niestety nic nie znalazłem. z góry dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 (edytowane) Tak DAP się nada jak najbardziej sam robiłem na niej kilka razy cukier kandyzowany i efekt był okej. Jeżeli masz jakieś winiarskie w okolicy to spytaj się o pożywkę do drożdży ostatnio się miło zaskoczyłem w jednym gdy pan miał paczki po 50 i 100 g Edytowane 31 Lipca 2015 przez Undeath Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi