BeerGrill Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Zakładam temat do rozmów, pytań, skarg i zażaleń. Gdyby ktoś nie przyuważył na głównej, ruszamy od października z PiwoWarZone, czyli wrocławskimi bitwami piwowarów. Zapraszamy chętnych do udziału, będą fajne nagrody i mam nadzieję dobra zabawa. Główną nagrodą jest warzenie w Browarze Profesja. Termin zapisów do 21 sierpnia, a pierwsza bitwa już 3 października. Formularz do zapisów i regulamin znajdziecie na stronie www.piwowarzone.pl Bieżące informacje będą pojawiały się też na stronie fb www.facebook.com/PiwoWarZone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrickll Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Rozumiem że na konsumentów też się trzeba zgłaszać. Będzie to płatne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeerGrill Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Konsumentów nie, kto pierwszy, ten lepszy. Wjazd bezpłatny (jak na razie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 (edytowane) Po zapisaniu przychodzi mail potwierdzajacy? Bo zgłosilem się z komórki i nie wiem czy poszło edit: też już dostałem maila Edytowane 14 Sierpnia 2015 przez bart3q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dżazder Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 (edytowane) Ja z komputera zgłosiłem i też nie dostałem żadnego maila. Edytowane 17 Sierpnia 2015 przez dzazder Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeerGrill Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Już powinno być ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenocyd Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Regulamin popraw Punkt 8, mówi o stronach WWW z punktu 4tego, które wymienione są w punkcie.... 6 BeerGrill 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarx Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Jako fan Punishera dodam, że gdyby pojawiły się w przyszłości koszulki z logo to pisałbym się na M'kę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeerGrill Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Przewinął się nam taki temat, pomyślimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dżazder Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Obecność na losowaniu rundy eliminacyjnej jest obowiązkowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeerGrill Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Obowiązkowa nie, ale jak chcesz podejść i się stuknąć szklaneczką, to zapraszamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeerGrill Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Fermentum Mobile dziś został jednym z naszych sponsorów, więc każdy wygrany w bitwie może liczyć na fiolkę grzybków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenocyd Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Grzyby powinniście dawać przegranym! Na poprawę stanu ducha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeerGrill Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Przegrani także dostają dżordże, info wkrótce. Xenocyd, czemu nie startujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenocyd Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Bo ja piwa robić nie umiem, ostatnio wykonałem pierwszego na świecie sour dubbla, pewnie w oczyszczalni do dzisiaj mikroorganizmom źle po nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeerGrill Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 (edytowane) No takiej kategorii nie przewidzieliśmy cholera, ale nie przesadzaj, czasem Ci coś wyjdzie Poza tym, tak na prawdę, nie będzie tutaj przegranych Edytowane 17 Sierpnia 2015 przez BeerGrill Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenocyd Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 No wiercił wiercił i wywiercił Tylko nie wiem czy do ZUPy wpadnę w niedzielę, bo po urodzinach teścia będę wracał do Wrocławia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeerGrill Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Będzie Pan zadowolony.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeerGrill Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Nie wszyscy mają fejsbuczka, więc wrzucam infografikę tez tutaj. leszcz007, Xenocyd i crosis 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenocyd Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Fajna drabinka, ale wiedziałem, że nie opłaca się zapisywać, bo i tak wygra Kowalski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeerGrill Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Chyba rozumiem Twój żal, pewnie jak wysyłasz listy pocztą, to też zawsze do niego docierają.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeerGrill Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Jednym ze sponsorów jet też Brew Service. Gwarantuje on każdemu piwowarowi uczestniczącemu w danej bitwie, bez względu czy wygra, czy przegra - 5 kg jasnego słodu. Dla czterech finalistów przewidziane jest po dużym worku na łebka, więc chyba warto startować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeerGrill Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Fermentum Mobile daje płynne dla wygranych, a Twój Browar suche dla przegranych, po 3 saszetki dla każdego. Do tego każdy, który zostaje w bitwie, otrzymuje od TB voucher na sumę 50 zł do wydania u nich w sklepie. bart3q 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Nieźle! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeerGrill Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Przypominam, że dziś jest ostatni dzień na zapisy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi