Kamil Świercz Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Witam. Niewiem czy dobry dział wybrałem ale ok. Myślalem aby zorganizować depozyt w Zabrzu. Pisałem już do Pubu Oficyna czy by byli chętni na współprace. Czekam ns info. I teraz pytanie do piwowarów z rejonu. Czy byli by zainteresowani tym pomysłem. Sam nie znam nikogo z Zabrza warzacego piwo i niewiem czy to da radę. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malinowy Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Jest depozyt w Katowicach w sklepie na mariackiej. Myślę, że na Śląsku więcej nie potrzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voitas Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 To samo miałem napisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowdi Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Również wydaje mi się, że ten w Katowicach wystarczy. Chociaż nie mam samochodu i przez to nie chce mi się nic do tego depozytu składać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Świercz Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Wiem o tym depozycie w Kato ale też nie chce mi się specjalnie tam jeździć przydało by się coś na własnym podwórku;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 przydało by się coś na własnym podwórku zwróć uwagę na ruch w katowickim depozycie, a odpowiesz sobie sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inz_specjalista Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 (edytowane) przydało by się coś na własnym podwórkuzwróć uwagę na ruch w katowickim depozycie, a odpowiesz sobie sam. I w sumie to mogłoby zamknąć temat. Jeśli chcesz wymienić się piwami to pisz na PW, jestem z okolic Zabrza i z miłą checia powymieniałbym się nimi i doświadczemiem Edytowane 25 Sierpnia 2015 przez inz_specjalista Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Świercz Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Dzięki za info, temat zamykam;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 kiedyś był w Sosnowcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi