Skocz do zawartości

Brak piany


yeahhhh

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, przedwczoraj wstawiłem swoją pierwszą warkę na fermentację burzliwą. W instrukcji jest napisane, że po 12-36 godz. powinna się pojawić piana. Na filmiku w sieci widziałem, jak piana podchodzi pod pokrywę. U mnie po 30 godz. wygląda tak: 4jBDbUj.jpg Czy to normalne? Temp. w pomieszczeniu 22C.

Pozdrawiam, Bartek.

Edytowane przez yeahhhh
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 2 tygodnie później...

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.