Sojer Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Wygląda na to, że ze mnie chamidło i prostak, bo wbiłem swój znaczek na mapie, zacząłem pisać na forum, a nie przywitałem się. Jak się zwę i gdzie mieszkam widzicie w opisie. Warzę od XI 2005 roku, póki co mam za sobą 8 warek (2 z ekstraktów, reszta zacierana). Póki co warzę samotnie, acz chętnych do degustacji mam. Na mym koncie mam drobne sukcesy - 1 miejsce w IV Powiatowym Konkursie Dziedzictwa Kulinarnego "Smaki Krajny i Pałuk" w Witosławiu oraz wyróżnienie w konkursie Nasze Kulinarne Dziedzictwo w Przysieku k. Torunia (był to wojewódzki finał Agrosmaku). A kultura tego forum faktycznie powala. Wszyscy jacyś mili i w ogóle I chyba tyle (by się za bardzo nie rozpisywać). Pozdrowienia Tomek Pasieka Krajeński Browar Domowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Witam serdecznie Kolegę gratuluję sukcesów i życzę kolejnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Witam Tomka na BA również jesteś aktywny. JK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Witam.Jak miło poznać się,wymienić doświadczenia i pochwalić się sukcesem.Brawo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 16 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Ostatnio w chwilach wolnych zastanawiam się nad zaprzestaniem piwowarzenia. Sprzęt mam, surowce też, ale jakoś brak chętnych na opróżnianie butelek, a co gorsza brak miejsca na ich przechowywanie... Piwnicy nie mam, w blaszaku nie da się trzymać. Póki co dwie skrzynki służą jako stolik pod klatką z papugami... Chyba zafunduję sobie pożegnalnego pszeniczniaka. Choć nie jest przesądzone, czy będzie on pożegnalny Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Sprzęt mam, surowce też, ale jakoś brak chętnych na opróżnianie butelek, a co gorsza brak miejsca na ich przechowywanie... Rozumiem że jesteś nałogowym abstynentem, Twoja rodzina też, kumple, znajomi itp. a sam robisz osiem warek miesięcznie. Serdecznie pozdrawiam!!! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Nie wierze ,ze nikt nie chce pic twojego piwa. Zle reklamujesz Zacznij rozdawac znajomym to bardzo szybko czesc wroci po jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Tomek nic na siłę. Jeżeli nie lubisz piwa to po co się męczyć. Zawsze możesz się zająć miodami pitnymi, a o ile dobrze pamiętam surowiec masz. No chyba, że też nie lubisz to już totalna klęska. Zostaje zbieranie znaczków. JK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D2 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 chętnie przyjme piwo jesli jest opcja prosze o kontakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaronVonZuk Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 (edytowane) Witam,witam! Przyjmę,wymienię,każde piwo domowe :P Edytowane 18 Stycznia 2009 przez BaronVonZuk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 21 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Eee piwo to ja lubię, acz nie pijam dużo. Problemem jest przechowywanie warek. Przy braku piwnicy trzymanie 4 czy 6 skrzynek w mieszkaniu jest raczej kiepskim pomysłem. Chyba, że będę wywoził do teściów, ale do nich mam raptem 18 km... A przy okazji. Czy jest ktoś chętny by wymienić się słodami? Mogę oddać 9 kg pilzneńskiego za 5 pszenicznego. Przesyłając to pocztą wyszłoby ok. 16 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi