camilos Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Jeśli ktoś chce załapać się na darmowe 10$ od majfrendów z http://en.jd.com/ , to wystarczy założyć konto podając w formularzu refcode: IDTWFX Żeby skorzystać trzeba jedynie złożyć zamówienie za min. 10,05$. Wysyłka za darmoszkę. Po rejestracji dostajecie swojego reflinka, którego możecie puścić w świat i zgarnąć kolejne 10$. Promocja trwa do 13 - założenie konta, zbieranie kuponów a wykorzystać kupony można do 19stego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamyślony Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 załozylem i cos 10$ nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 9 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 jak wrzucisz do koszyka coś za min. 10.05usd, wejdziesz w koszyk, dasz kolejny krok bodajże checkout, podajesz adres, wybierasz sposób płatności i poniżej są kupony, które mozna wykorzystać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamyślony Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Ok, wpadło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 10 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Z ciekawych rzeczy znalazłem sterownik do lodówy, z rabatem wychodzi za 5$ http://en.jd.com/product/676457.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marbelka Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Jeśli ktoś chce załapać się na darmowe 10$ od majfrendów z http://en.jd.com/ , to wystarczy założyć konto podając w formularzu refcode: IDTWFX Żeby skorzystać trzeba jedynie złożyć zamówienie za min. 10,05$. Wysyłka za darmoszkę. Po rejestracji dostajecie swojego reflinka, którego możecie puścić w świat i zgarnąć kolejne 10$. Promocja trwa do 13 - założenie konta, zbieranie kuponów a wykorzystać kupony można do 19stego. podczas rejestracji nie mam refcode,są trzy pozycje: verify code security code invitation code co mam tam wpisać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 11 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 się zmieniło widzę od czasu mojej rejestracji, ten kod to invitation. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marbelka Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 a verify i security? co tam wpisać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 12 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Verify - to na telefon powinien przyjsc kod (trzeba wpisać numer i kliknąć te czerwony Send Code, Security code trzeba przepisać z tego obrazeczka z prawej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malinowy Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Zarejestrowałem się, wpisałem poprawny ref code ale kuponu nie dostałem. Po wrzuceniu do koszyka czegokolwiek przy kuponach pisze Invalid coupon code Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 12 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 w drugiej linijce powinien być do wyboru ten kupon (pierwsza to na wpisywane kupony), jeśli go nie ma to nie mam pojęcia dlaczego, parę osób zakładało i kupon dostali, np. patrz post #4 Ok, wpadło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi