camilos Posted November 8, 2015 Share Posted November 8, 2015 Jeśli ktoś chce załapać się na darmowe 10$ od majfrendów z http://en.jd.com/ , to wystarczy założyć konto podając w formularzu refcode: IDTWFX Żeby skorzystać trzeba jedynie złożyć zamówienie za min. 10,05$. Wysyłka za darmoszkę. Po rejestracji dostajecie swojego reflinka, którego możecie puścić w świat i zgarnąć kolejne 10$. Promocja trwa do 13 - założenie konta, zbieranie kuponów a wykorzystać kupony można do 19stego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zamyślony Posted November 9, 2015 Share Posted November 9, 2015 załozylem i cos 10$ nie ma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
camilos Posted November 9, 2015 Author Share Posted November 9, 2015 jak wrzucisz do koszyka coś za min. 10.05usd, wejdziesz w koszyk, dasz kolejny krok bodajże checkout, podajesz adres, wybierasz sposób płatności i poniżej są kupony, które mozna wykorzystać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zamyślony Posted November 9, 2015 Share Posted November 9, 2015 Ok, wpadło Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
camilos Posted November 10, 2015 Author Share Posted November 10, 2015 Z ciekawych rzeczy znalazłem sterownik do lodówy, z rabatem wychodzi za 5$ http://en.jd.com/product/676457.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marbelka Posted November 11, 2015 Share Posted November 11, 2015 Jeśli ktoś chce załapać się na darmowe 10$ od majfrendów z http://en.jd.com/ , to wystarczy założyć konto podając w formularzu refcode: IDTWFX Żeby skorzystać trzeba jedynie złożyć zamówienie za min. 10,05$. Wysyłka za darmoszkę. Po rejestracji dostajecie swojego reflinka, którego możecie puścić w świat i zgarnąć kolejne 10$. Promocja trwa do 13 - założenie konta, zbieranie kuponów a wykorzystać kupony można do 19stego. podczas rejestracji nie mam refcode,są trzy pozycje: verify code security code invitation code co mam tam wpisać? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
camilos Posted November 11, 2015 Author Share Posted November 11, 2015 się zmieniło widzę od czasu mojej rejestracji, ten kod to invitation. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marbelka Posted November 11, 2015 Share Posted November 11, 2015 a verify i security? co tam wpisać? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
camilos Posted November 12, 2015 Author Share Posted November 12, 2015 Verify - to na telefon powinien przyjsc kod (trzeba wpisać numer i kliknąć te czerwony Send Code, Security code trzeba przepisać z tego obrazeczka z prawej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malinowy Posted November 12, 2015 Share Posted November 12, 2015 Zarejestrowałem się, wpisałem poprawny ref code ale kuponu nie dostałem. Po wrzuceniu do koszyka czegokolwiek przy kuponach pisze Invalid coupon code Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
camilos Posted November 12, 2015 Author Share Posted November 12, 2015 w drugiej linijce powinien być do wyboru ten kupon (pierwsza to na wpisywane kupony), jeśli go nie ma to nie mam pojęcia dlaczego, parę osób zakładało i kupon dostali, np. patrz post #4 Ok, wpadło Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts