Wujek Cloudcatcher Lucek Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Strzałka wszystkim! Kombinuję ostatnio żeby zbudować sobie jakiś wyciąg pod garnek. Zastanawia mnie jednak, jaki wentylator wybrać. Myślicie że coś takiego wytrzyma jeden sezon przy warzeniu średnio raz w tygodniu? Chętnie przyjmę jakiekolwiek wskazówki Z góry dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak Piwa Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Stopi się od temperatury. Też miałem coś podobnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 W dniu 28.11.2015 o 20:24, Wujek Cloudcatcher Lucek napisał(a): pod garnek. to faktycznie może się stopić od temperatury ale jeśli nad garnek to ABS chyba da radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anmar Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Używamy takiego od dwóch sezonów, spełnia swoje zadanie. Jedyną modyfikacją, którą powinniśmy wprowadzić to kanał do odprowadzania skroplin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vettis Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 (edytowane) Miałem taki zamontowany za 2 okapami, po 3 latach się przepalił, ale w połączeniu z wentylatorami z okapów fajnie wyciągał. Ważne, żeby nie był zainstalowany bezpośrednio przy garze. Teraz mam zamontowany taki, trochę większy i cichszy. http://allegro.pl/wentylator-kanalowy-dil-125-320-365-m3-h-125-mm-i5184128920.html Edytowane 29 Listopada 2015 przez vettis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi