zamyślony Posted November 30, 2015 Share Posted November 30, 2015 Witam! Poszukuję arkusza oceny piwa metoda organoleptyczną którą chciałbym użyć na grupie studentów. Potrzebuję tego do pracy inżynierskiej. Jeśli ktoś byłby tak miły i wysłał mi link bądź bezpośrednio będę ogromnie wdzięczny!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
anteks Posted November 30, 2015 Share Posted November 30, 2015 taki? http://pspd.org.pl/catpages/materialy-do-pobrania-1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zamyślony Posted November 30, 2015 Author Share Posted November 30, 2015 typowy student nie będzie miał pojęcia o wpływie fermentacji na aromat etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oskaliber Posted November 30, 2015 Share Posted November 30, 2015 No to nie wiem czego oczekujesz. Dla typowego studenta chyba wystarczą 2 puste linijki bo skończy się na "gorzkie, mocno gazowane". Link to comment Share on other sites More sharing options...
anteks Posted November 30, 2015 Share Posted November 30, 2015 W trzeciej napisze że wali w beret Link to comment Share on other sites More sharing options...
zamyślony Posted November 30, 2015 Author Share Posted November 30, 2015 Widzę zdanie o studentach niezłe. W sumie nie bez przyczyny, w każdym razie chyba już wiem jak to zrobię. Po prostu opiszę w jaki sposób powinni dokonać badania zostawię skalę 6-stopniową i kropka. Mam kolejne pytanie. Macie jakieś źródła danych statystycznych na temat browarnictwa w Polsce (np. 2,3,4 lata wstecz)? Będę bardzo wdzięczny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oskaliber Posted November 30, 2015 Share Posted November 30, 2015 Widzę zdanie o studentach niezłe. W sumie nie bez przyczyny, w każdym razie chyba już wiem jak to zrobię. Po prostu opiszę w jaki sposób powinni dokonać badania zostawię skalę 6-stopniową i kropka. Mam kolejne pytanie. Macie jakieś źródła danych statystycznych na temat browarnictwa w Polsce (np. 2,3,4 lata wstecz)? Będę bardzo wdzięczny E tam, sam jestem studentem. Tak naprawdę zamiast "typowego studenta" można było napisać "typowego Polaka" albo "typowego człowieka". Zwykła statystyka, większość ludzi po prostu na piwie się nie zna. Tak jak mówisz, najlepiej zrób taki arkusz sam, bo "amatorskich" arkuszy raczej nikt nie robi, bo po co. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alechanted Posted December 8, 2015 Share Posted December 8, 2015 Kiedyś na moją imprezę urodzinową zrobiłem takie arkusze. Chyba czegoś takiego właśnie poszukujesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts