Eddie Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Cześć i czołem wszystkim użytkownikom!Jestem Michał "Eddie", mieszkam w Częstochowie. Warzę od maja 2015, pierwszy raz - ekstrakty słodowe, od drugiej warki zacieranie, na dzień dzisiejszy mam na koncie 9 warek.Zanim zacząłem przygodę z piwowarstwem przeglądałem forum piwo.org oraz zdobywałem wiedzę na ten temat przez ponad dwa lata, co wydaje mi się pozwoliło zacząć warzenie ze stosunkowo sporą wiedzą.Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kouczan Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Pozdrawiam z miasta Świętej Wieży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzyn_waleczny Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Mnie tam się Cze-wa bardziej z T.love'em kojarzy ale, ja dziwny jestem. Cześć czołem i powodzenia w dalszym warzeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi