chemiczny Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Dzień dobry ! Nazywam się Marcin i mieszkam w Żywcu. Do domowego wyrobu piwa zabierałem się jak pies do jeża, zawsze coś było na przeszkodzie. Ostatnio jednak w końcu udało mi się skompletować sprzęt na start i w zasadzie jestem na etapie koniec fermentacji/ rozlewania warki z brew-kit'a. Dalsze plany to zakup sprzętu pozwalający na wyrób piwa ze słodów. Jeszcze raz witam Wszystkich serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Witaj na forum i powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demonik83 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Ja z Bielska więc mozemy sie zgadać na degustacje ja też się zbierałem rok do tego i już mam 2 warki i 3 przed sobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny Opublikowano 7 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Cześć dobry pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi