msz Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Kochani, mam pytania odnośnie wskaźnika jodowego skrobi – jaki on powinien mieć odpowiedni skład, proporcje, jakie rozcieńczenie, które najczęściej się stosuje w zacieraniu, jaki jest okres trwałości już gotowego produktu i czy on musi zawierać stabilizator – poliwinylopirolidon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Myślę że tu masz odpowiedzi: http://lmgtfy.com/?q=P%C5%82yn+Lugola https://www.doz.pl/leki/p4066-Plyn_Lugola https://pl.wikipedia.org/wiki/P%C5%82yn_Lugola Skład jodek potasujodwoda oczyszczonagliceryna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msz Opublikowano 10 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 (edytowane) Pierwsze co zrobiłam szukałam w Googlach ale dzięki Chyba po prostu na naszych forum nikt nie wprowadzał go do handlu, bo o takie dokładnie zastosowanie i testy na tym specyfiku mi chodziło zgłoszę się do Biotechnologów Edytowane 10 Grudnia 2015 przez msz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się