rob7320 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Cześć Miesiąc temu dowiedziałem się , że można uwarzyć piwo w domu własnymi siłami co też niezwłocznie uczyniłem ( tradycyjnie z konserwy) . Niewiele go zostało więc pewno nie doczeka do wyleżakowania ( już jest dobre) . Zostałem zainfekowany będę warzył dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelH Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zostałem zainfekowany będę warzył dalej Cześć, zainfekowany dobrymi bakteriami jesteś wytrwałości w kolejnych warkach i dąż do zacierania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob7320 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Wytrwały nie jestem ,bo wszystko na razie spijam co zrobię ,a do zacierania dążę wielkimi krokami . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się