Jump to content

Stout kilka pytań


Mat89

Recommended Posts

Witam,

Mam pytanie co do receptury na Milk Stouta. Chciałbym żeby wyszedł pełny w smaku i mocno czekoladowy. Receptura poniżej.

 

4,5 kg Pale Ale

Pszeniczny jasny 500g

Carafa Special II 500g

Carafa Special III 300g

Pszeniczny czekoladowy 300g

Płatki owsiane 500g

Laktoza 500g

Drożdże S-04

 

I teraz kilka pytań, czy zacierać wszystkie słody razem czy najpierw jasne i część ciemnych np. czy wszystkie ciemne później. Kolejne pytanie czy jedna paczuszka drożdży wystarczy na planowane 16 blg i 20 litrów piwa. Z góry dzięki za pomoc :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.