rubezahl Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 (edytowane) 20 lutego 2016 - to termin zaproponowany przez naszych Gospodarzy. Myślę, że spróbujmy się w niego wpasować. Jeśli będą przeważały głosy o przeniesieniu (jedynie później!), pomyślimy. Kameralne spotkanie piwowarów: - degustujemy nasze wspaniałe piwa, - raczymy się swoimi smakołykami (pieczywa, wędliny, kiszonki, pikle, sery, ... , ... ) - może wreszcie jakieś warsztaty kulinarne, - korzystamy z zimy (spacery w zimowych sowich i jazda na: workach, sankach, nartach zjazdowych i biegowych itd.) Bardzo wstępny plan: Kto dotrze wcześnie, korzysta z zimy (o ile takowa dopisze!). Zjazdówki - Paweł i Juruś oferowali swoje instruktorskie usługi dla chętnych. Biegówki/śladówki - ja raczej poczłapię po okolicy na śladówkach. Sanki, worki, du...ki - do woli, wg potrzeb i możliwości. Spacery po okolicy. Wieczorkiem biesiadujemy Dnia następnego: Zjazdówki. Biegówki. Sanki... Spacery. ... ewentualnie bardzo już kameralne "after party" iii... Wieczorkiem biesiadujemy ... ... Edytowane 21 Stycznia 2016 przez rubezahl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9999 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Dla nas termin idealny Może coś też wspólnie uwarzymy, coby na maj było do wypicia? Damy radę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 22 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 (edytowane) Może coś też wspólnie uwarzymy Pewnie tak. Gar może sobie bulgotać w kąciku Edytowane 22 Stycznia 2016 przez rubezahl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 (edytowane) CHOLERA. Niestety umówiłem się już gdzie indziej, i na 80% mnie nie będzie. Chyba że tamta impreza nie wypali. Edytowane 23 Stycznia 2016 przez quhcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 23 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Chyba że tamta impreza nie wypali. Juruś - TAK (nie wypali!). Przybywaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Serce ciągnie, ale wygląda na to że chyba nic z tego. Ale postaram się chociaż podrzucić parę butelek świątecznego tego z konkursu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bączek Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Rozważam na poważnie. Sęk w tym, że raczej niewiele swojego piwa będę miał do degustacji... Za to przyjechałbym do Rz. prosto z CZ z jakimiś zapasami w bagażniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 25 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Sęk w tym, że raczej niewiele swojego piwa będę miał do degustacji... Nie przejmuj się! Piwa jakieś się znajdą, chodzi o fajne spotkanie w miłym towarzystwie. Do zobaczenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 No to i my zgłaszamy gotowość bojową! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9999 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 No w końcu bo coś słabo się odhaczamy, a my już urlop zaplanowany mamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 27 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Beatka z Mariuszem też się "zapisali"/"odhaczyli" krzysiek9999 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerminka Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 My też zgłaszamy swą obecność ;-) - osób 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Czy ktoś w tym okresie będzie miał jakąś ciekawą gęstwę do podzielenia się? Ja mogę poczęstować blendem w34/70 z brewfarm lager (niecierpliwość i lag - dodana druga saszetka), jeszcze będę miał drugą świeżą gęstwę ale nie wiem jaką (po piwie wielozbożowym) - t58 albo coś angielskiego s-04 lub fm10, jeszcze się zastanawiam. rubezahl 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 2 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Czy ktoś w tym okresie będzie miał jakąś ciekawą gęstwę do podzielenia się? Dobry pomysł! Za "poczęstunek" tymi drożdżakami, dzięki. Powinienem mieć: - 1028 Lonon Ale - 2206 Bavarian Lager ... po małym słoiczku - na rozruch... anie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9999 Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 A ja powinienem mieć Urquell Wyeast. I tak przy okazji, to ponieważ mamy najdalej, to przyjedziemy najwcześniej - być może nawet już we wtorek. Do tego w trójkę, z naszym "małym" dzieckiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Znam was. Ono może jest małe ale na pewno nie niskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 5 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Znam was. Ono może jest małe ale na pewno nie niskie. Juruś, nie domniemaj. Zjaw się i przekonaj. ... może nawet się zmierz. TAK, powinieneś się "przymierzyć". No teraz, to już MUSISZ BYĆ! Wiesz, że czekamy na Ciebie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karczmarz Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Ja niestety luty mam wyjęty z życia, więc z Ewą musimy poczekać do wiosennej edycji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 6 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 ... więc z Ewą musimy poczekać do wiosennej edycji Szkoda. Do zobaczenia w maju. ... tylko nie przeforsuj "rzucania"! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 (edytowane) Taka informacja że przyjadę, ale tylko na godz. lub dwie. Tamta impreza nie chce się odwołać. Ale za to przywiozę karczek długo ,dojrzewający. szyneczkę wędzoną domową, i coś z ciemnego piwa mocne chili. Info dla Rafała nie o zapachu kapusty. Edytowane 9 Lutego 2016 przez quhcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9999 Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 (edytowane) Fajnie że wpadniesz weźmiesz sobie coś na wynos. Śniegu chyba nie będzie, więc musimy sobie wymyślić jakieś inne rozrywki. Może Tofka nam pokaże jakieś rozciąganie? ciasta oczywiście... Krowę może wydoimy i ser odciśniemy? Albo jeszcze co innego? EDIT: I jeszcze mi się przypomniało, że mamy sporo grzybka kefirowego (tybetańskiego) więc jakby ktoś chciał, to możemy się podzielić. Edytowane 10 Lutego 2016 przez krzysiek9999 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliska903 Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Grzybek tybetański - zamawiam i już nie mogę się doczekać na Was wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofka Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Oooo! To ja chyba tez się pisze na grzybaska A pokazać coś mogę, nawet rozciąganie, tylko Ola musi mi użyczyć piekarnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 12 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 (edytowane) A pokazać coś mogę, nawet rozciąganie, tylko Ola musi mi użyczyć piekarnika. ... raczej Jacek (Olu - bez urazy!). Marta - naciągaj, przeciągaj, upiekaj ... pozostałych też prosimy o jakieś "występy"... ... jeśli mają pomysłA! (doić, serować, ..., .... ). - - - - -- Organizacyjnie: - zapotrzebowanie na oferowane drożdże i inne "rozmnażacze" (np. Tybet grzybki, zakwas, ...), zgłaszamy na priv do oferującego - by mógł przygotować odpowiednią iloć "starterów", - na chwilę obecną z zimą/śniegiem słabo i wg prognoz tak zostanie. Poranne narto-harce niestety raczej odpadną. Piszcie o której godzinie chcecie się spotkać (dla mnie 15-ta) ... ewentualnie wyciągniemy średnią Edytowane 12 Lutego 2016 przez rubezahl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bączek Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Piszcie o której godzinie chcecie się spotkać (dla mnie 15-ta) Dojadę raczej 16.00. Piszę się na grzybka :-) Mogę przywieźć Ringwood ale. Amatorzy czeskiego piva mogą zamówić przez priv produkty z Dobruśki i/lub Rychnova nad Kneźnou. Do zobaczenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi