kokos666 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Siema, Mam na imie Kamil i w koncu zarejestrowałem sie na forum. Piwo.org sledze od dwóch lat, Poki co uwarzyłem 10 warek takze zaczynam i idzie to powoli. Pozdrooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Witam i powodzenia życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelH Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Cześć, co tak jak partyzant pod dwóch latach się ujawniasz? Witaj wśród swoich i powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokos666 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Nie chciałem tak od razu na pałe pisac postow, wolalem na spokojnie poczytac, zrobic pare piw, dokształcic sie i dopiero uderzyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dazhdbog Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zabrze wita wieś! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocaille'r Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 (edytowane) Witaj i powodzenia od razu zachęcam do wymian z gliwickimi piwowarami mi w dobrym zbeerze buteleczkami i doświadczeniami Edytowane 24 Stycznia 2016 przez Rocaille'r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokos666 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 oo bardzo chetnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alechanted Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 No siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voitas Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi