Gawon Posted March 2, 2016 Share Posted March 2, 2016 Cześć wszystkim,mam ogromną prośbę,kto ma FB i 30 sek wolnego czasu niech "lajknie" i napisze "Lubię to" bo bez tego głos nie jest ważny,nic nie kosztuje to,a można dzieciakom przynajmniej niektórym stworzyć lepsze warunki w szkole https://www.facebook.com/klasazesnow/videos/584018418424323/?__mref=message_bubble p.s w przypadku braku odzewu puszczę jako łańcuszek, kto nie odda głosu w najbliższej warce będzie miał infekcję,więc proszę najpierw po dobroci cen16 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
amorph Posted March 2, 2016 Share Posted March 2, 2016 Zrobione Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gawon Posted March 2, 2016 Author Share Posted March 2, 2016 dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
nike21 Posted March 2, 2016 Share Posted March 2, 2016 masz i ode mnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
camilos Posted March 3, 2016 Share Posted March 3, 2016 znaj moje dobre serce Link to comment Share on other sites More sharing options...
rabbek Posted March 3, 2016 Share Posted March 3, 2016 Ty ja nie mam konta na FB cofnij mi tą infekcje..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panta_rei Posted March 3, 2016 Share Posted March 3, 2016 Chyba ja jednak już stary jestem ;-) Może mi ktoś w pięciu słowach, jakim magicznym sposobem, lajkiem można komuś zrobić "lepsze warunki w szkole"? Za nic tego nie pojmuję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gawon Posted March 4, 2016 Author Share Posted March 4, 2016 czytoj https://www.facebook.com/klasazesnow/info/?tab=page_info Link to comment Share on other sites More sharing options...
panta_rei Posted March 4, 2016 Share Posted March 4, 2016 Dziękuję, teraz wszystko jasne ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts