Pierre Celis Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Cieszą reaktywacje browarów. Browar Goch, bo taką nazwę pierwotnie nosił, uruchomiony został w roku 1997. Pierwsze kłopoty spotkały go już 4 lata później, a w roku 2006 nastąpiło ostateczne zakończenie produkcji. Teraz na fali piwnej rewolucji browar został reaktywowany przez m.in. Michała Olszewskiego który odpowiada za inicjatywę kontraktową Olimp. Jednak Bytów Browar Kaszubski, bo taką nazwę obecnie nosi, warzy i swoje marki. Sprawdzamy zatem dwie z nich – CHOP IN (polskie IPA) oraz pszeniczne 10° Blg! Wyświetl pełny artykuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
udarr Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Nazwa coś mi przypomina, moja etykietka sprzed pół roku miała wyglądać tak, ostatecznie nie dokończyłem jej bo już coraz mniej mi się chce zajmować etykietami jak to byłem zresztą przez wielu ostrzegany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi