b.dawid Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Oficjalny kanał komunikacji z organizatorem też milczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1therion Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Napisałem do organizatora, żeby zajrzał do tematu. Jeśli z jakiegokoliwek konkursu nie dostaliście metryczki (a np organizator twierdzi, że już rozesłane, albo minęło już dużo czasu) piszcie o tym do organizatorów. Można spróbować też na forum (wielu zagląda). Jeśli wszystko inne zawiedzie i nie ma kontaktu - zawsze możecie napisac maila na puchar@pspd.org.pl - będziemy interweniować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dino Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Jeśli ktoś nie dostał metryczki to możliwe, że adres e-mail został niewyraźnie zapisany lub błędnie wprowadzony i po prostu nie doszedł do odbiorcy. Kto nie dostał metryczki proszę o kontakt jaka kategoria i czy to eliminacje czy finał - daniel.duda@o2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kishar Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 A metryczki z finału Polskiego Ale jak nie miałem tak nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kishar Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Podbijam temat, czy metryczki zostały wysłane?bo ja swojej nadal nie mam!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1therion Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Podbijam temat, czy metryczki zostały wysłane?bo ja swojej nadal nie mam!!! pisałeś do Daniela Dudy (daniel.duda@o2.pl) w tej sprawie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuDeX Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 U mnie też echo mimo wysłania maila już daaawno temu. Podbijam temat, czy metryczki zostały wysłane?bo ja swojej nadal nie mam!!! pisałeś do Daniela Dudy (daniel.duda@o2.pl) w tej sprawie? Tak, dokładnie 2 tygodnie temu - 14.09 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kishar Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Podbijam temat, czy metryczki zostały wysłane?bo ja swojej nadal nie mam!!! pisałeś do Daniela Dudy (daniel.duda@o2.pl) w tej sprawie? Tak, pisałem 12 wrzesnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dino Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Jest tak jak pisałem Wam w mailach. Jeden z sędziów (piwowar jednego z browarów kontraktowych) nie wywiązał się z opracowania metryczek (Polskie Ale). Przepraszam za zaistniałą sytuację. Nie mam na niego wpływu. Może komisja sędziowska coś z tym zrobi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1therion Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Zainteresowanych informuje, ze KT zajmuje się tematem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1therion Opublikowano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Niestety, mimo wielu prób i masy dobrych chęci, nie udało mi się nic wskórać w sprawie metryczek z Polskiego Ale. Musimy pogodzić się z tym, że piwowarzy nie otrzymają opinii panelu sędziowskiego o swoim piwie. Sędzią odpowiedzialnym za zaistniałą sytuację jest Adam Czogalla. Za niewywiązanie się z obowiązków sędziowskich, Adam został karnie zdegradowany do najniższej rangi sędziowskiej (V - sędzia początkujący). Wszystkich poszkodowanych w tej sprawie chciałbym w imieniu sędziów serdecznie przeprosić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi