Gepp92 Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Cześć! Witam Was wszystkich bardzo serdecznie, na imię mam Łukasz i mieszkam w Pile a swoją przygodę z browarnictwem zacząłem już jakiś czas temu. Swoją pierwsza warkę zamierzam przeprowadzić za miesiąc, kiedy to zakupię potrzebny mi do tego sprzęt. Do tego czasu muszę nabrać potrzebnej mi wiedzy i spisać ja sobie od A do Z w jednym miejscu, coby piwa nie zepsuć i surowców nie zmarnować Pragnę w tym miejscu zadać Wam, Drodzy Forumowicze, jedno pytanie. Czy znajdzie się tutaj osoba z Piły lub okolic? Chętnie poznam osobę, z którą podzielę swoją pasję (i moje pierwsze uwarzona piwo ) Pozdrawiam serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Witam i udanych piwek życzę Gdyby na mapie piwowarów się większość zlokalizowała to łatwiej by było znaleźć sąsiadów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guest_1 Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gepp92 Opublikowano 27 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Jeżeli po pierwszej Warce wkręcę się na dobre w ważenie piwka to na pewno się oznaczę ale coś czuję, że jednak tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peredzyn Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Siemanko powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi