Gepp92 Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 Cześć! Witam Was wszystkich bardzo serdecznie, na imię mam Łukasz i mieszkam w Pile a swoją przygodę z browarnictwem zacząłem już jakiś czas temu. Swoją pierwsza warkę zamierzam przeprowadzić za miesiąc, kiedy to zakupię potrzebny mi do tego sprzęt. Do tego czasu muszę nabrać potrzebnej mi wiedzy i spisać ja sobie od A do Z w jednym miejscu, coby piwa nie zepsuć i surowców nie zmarnować Pragnę w tym miejscu zadać Wam, Drodzy Forumowicze, jedno pytanie. Czy znajdzie się tutaj osoba z Piły lub okolic? Chętnie poznam osobę, z którą podzielę swoją pasję (i moje pierwsze uwarzona piwo ) Pozdrawiam serdecznie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr2 Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 Witam i udanych piwek życzę Gdyby na mapie piwowarów się większość zlokalizowała to łatwiej by było znaleźć sąsiadów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest_1 Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 elo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gepp92 Posted March 27, 2016 Author Share Posted March 27, 2016 Jeżeli po pierwszej Warce wkręcę się na dobre w ważenie piwka to na pewno się oznaczę ale coś czuję, że jednak tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
peredzyn Posted March 31, 2016 Share Posted March 31, 2016 Siemanko powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts