Infam Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Odtwarzacz otrzymałem. Na kratkę cierpliwie czekam. Miałem się kontaktować z Organizatorami ale sporo się ostatnio działo więc jeszcze tego nie zrobiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woyteck Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 U mnie to samo odtwarzacz jest, kratki brak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twawrzyniak Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Dzisiaj dostałem emalie z AMBERa z informacją , że kratka będzie do odbioru u dystrybutora w Poznaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanclerz Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 INFO na 2011 rok. ------------------------- Za kilka dni będzie oficjalne ogłoszenie dotyczące V PKPD im. Sławomira Pahlke, który kolejny już raz będzie dziełem duetu Wielkiej Konfraterni Zacnego Jadła, Napitku i Rękodzieła i Browaru AMBER. Konkurs będzie dwuczęściowy. Latem, w połowie sierpnia rozegrana zostanie tylko jedna kategoria - pszeniczniaki; w końcu to piwa jak najbadziej typowe dla okresu lata. Zostaną poczynione wszelkie starania, by piwa te nie ucierpiały w sytuacji przedłużających się upałów przed konkursem. Zabezpieczona będzie bowiem duża, odpowiednia chłodnia na długi czas już sporo przed konkursem. Piwowarzy będą mogli w takim układzie wysłać piwa w okresie niższych temperatur, by skrajne upały nie "dewastowały" piw na poczcie czy w wozach kurierów. Jesienią, w pierwszych dniach listopada* będą 3 kategorie: porter bałtycki, koźlak i kategoria trzecia, która właśnie jest doprecyzowywana. ---- * - wraz z VIII Ogólnopolskim Konkursem Miodów Pitnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 No to trzeba pomyśleć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 No to mi została jesień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 No to mi została jesień. pszenicy nie warzysz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 No to mi została jesień. pszenicy nie warzysz ? PO co ma warzyć jak nie lubi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infam Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Dzisiaj dostałem emalie z AMBERa z informacją , że kratka będzie do odbioru u dystrybutora w Poznaniu Jak tam przesyłka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 A ja myślałem, że tylko BA takie ma opóźnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uups Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 ja z BA czekam już ponad tydzień , ale muszą być zarobieni eh szkoda gadać :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infam Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Nam chodzi nie o zakupy lecz o nagrody. Tu okres oczekiwania jest duuużo dłuższy (myślę o kratkach z Parpar, o innych nagrodach z innych konkursów również ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzealnik Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Fakt! Jak człowiek coś wygra to radocha wielka... i ona powinna starczyć, bo "wyśniona" nagroda może długo docierać do właściciela. Jednak Konfraterni się to nie zdarzało - wszystko pewnie przez to, że nagroda jest z Ambera, a wymyślony sposób przekazania jest nieźle wykombinowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uups Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 sorki nie wczytałem się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twawrzyniak Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Dzisiaj dostałem emalie z AMBERa z informacją ' date=' że kratka będzie do odbioru u dystrybutora w Poznaniu[/quote']Jak tam przesyłka? Po miesiącu cisza...Wysłałem przypomnienie na adres marketing@browar-amber.pl (z tego adresu p. Marek Skrętny dyrektor marketingu powiadomił mnie o przesyłce) i po trzech dniach nadal cisza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infam Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Po miesiącu cisza...Wysłałem przypomnienie na adres marketing@browar-amber.pl (z tego adresu p. Marek Skrętny dyrektor marketingu powiadomił mnie o przesyłce) i po trzech dniach nadal cisza... Mamy długi weekend więc dajmy wytchnąć przedstawicielom marketingu Ambera. Ale po weekendzie nie odpuszczę ;-) Może być pusta kratka ale będę ją miał! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twawrzyniak Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Minęły trzy dni po długim weekendzie i cisza.Piszę nowego meila... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Minęły trzy dni po długim weekendzie i cisza.Piszę nowego meila... Pewnie Twoje piwo już wypili, albo jeszcze go nie uwarzyli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infam Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Wczoraj zadzwonił do mnie Przedstawiciel Ambera. Miał utrudnione zadanie, bo zmieniłem nr tel. Jednak dodzwonił się. Jestem dobrej myśli, odbiór niebawem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twawrzyniak Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Dzisiaj dostałem emalie z informacją , że kratka do odbioru u lokalnego dystrybutora:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infam Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Dzisiaj dostałem emalie z informacją , że kratka do odbioru u lokalnego dystrybutora:) I jak, odebrałeś? Bo ja tak Jest Żywe, Złote Lwy, Koźlaczek i Porter ale najważniejsze - skrzynka. Stanowi piękną pamiątkę, za co dziękuję Organizatorom. Wasze zdrowie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 No to aż się prosi o jakąś fotkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infam Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 No to aż się prosi o jakąś fotkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi