Infam Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Adaś, 4 miejsca w pierwszych piątkach. 2, 3, 4, 5 - brakuje tylko pierwszego. Ładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Gratulacje dla zwycięzców. No i Chorzów znowu górą. Czy Łukasz jest na naszym forum bo nie mogę go skojarzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infam Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 (edytowane) Z moim "pierwszym" miejscem w miodowym zgadzam się w całej rozciągłości. To był taki mały żarcik, może test dla Sędziów. Zdali bez pudła! Uznanie! Może zachowały się (np. w pamięci) uwagi do tego piwka? Tylko tego jeszcze jestem ciekaw... Pliiiz edit: Myślałem o miodowym a napisałem pszenica... Chyba faktycznie podświadomie przeżywałem... Chodziło mi oczywiście o moje piwo w kat. specjalne z dodatkiem miodu pszczelego. Właśnie to moje piwko zajęło tam zaszczytne pierwsze miejsce patrząc z drugiej strony (czytaj: ostatnie - tak, żeby w końcu nie było niejasności). Zmieniłem więc powyższe tak jak to miało być w zamyśle. Nadal upraszam Szanowne Jury o uchylenie rąbka tajemnicy. Oczywiście zgadzam się, że należało mu się to ostatnie. Edytowane 15 Sierpnia 2010 przez Infam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro_y Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Również gratuluję wszystkim zwycięzcom. Do zobaczenia na innych konkursach. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolomar Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Gratulacje dla tych co na podium i dla tych co poza podium również :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 (edytowane) Gratulacje Dzielnie rozpocząłem drugą połowę stawki Edytowane 15 Sierpnia 2010 przez Tomek-Pasieka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infam Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 (edytowane) Edytowałem mój poprzedni post. Coś mi się pokręciło. Chodziło mi oczywiście o moje miodowe. Edytowane 15 Sierpnia 2010 przez Infam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagome Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Serdecznie gratuluję zwycięzcom! A najbardziej cieszę się z kolejnego pudła dla Adanjana :) PS. Trochę mnie dziwią niektóre wyniki, np. porter K. Zacha dopiero w środku stawki, a domyślam się, że to był zwycięski z Żywca. Podobnie Stout. Też zakładam, że pewnie słowacki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 I ja gratuluję zwycięzcom, szczególnie dla Łukasza Łazinki. Mam nadzieję, że wnet poznam właściciela Pucharu GRAND PRIX. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Gratulacje dla wszystkich medalistów . Konkurencja była wielka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Gratulacje dla zwycięzców jak i dla wszystkich uczestników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uups Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Również gratuluję zwycięzcom oraz wszystkim uczestnikom , pierwszy raz brałem udział w takim konkursie nie było tak źle jak myślałem jeszcze raz gratuluje Łukaszowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Ale ja widzę, że Wena porządził w konkursie win - dwa pierwsze miejsca Gratulacje Brawo!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Widać że Wena to przestronne ma zainteresowania. Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanclerz Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 (edytowane) Niemniej w nalewkach piwowarom już nie tak dobrze poszło... Edytowane 15 Sierpnia 2010 przez Kanclerz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Hee, trudno, widocznie lepsi jesteśmy w słabszych trunkach. Czy przewidziane są dyplomy do trzeciego miejsca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_ia4 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Gratulacje dla wszystkich zwycięzców!!! Jestem bardzo zadowolony bo to mój debiut na konkursie piwowarskim, jak na razie nie jest źle, 9 miejsce w najbardziej oblężonej kategorii (piw pszenicznych). Mobilizuje to tylko do dalszej pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanclerz Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 (edytowane) Dyplomy będą dla wszystkich uczestników, a szpica w każdej kategorii prócz specjalnych "krat" z wyrobami AMBERA dla ztwycięzców kategorii dostanie upominki z PIWOWAR'a. Ino cierpliwości. Pliz. Edytowane 15 Sierpnia 2010 przez Kanclerz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Też przyłączam się do gratulacji dla wszystkich biorących udział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Ale ja widzę, że Wena porządził w konkursie win - dwa pierwsze miejsca Gratulacje Brawo!!!! Jakoś nie mogę znaleźć tego linku do win. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanclerz Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Jakoś nie mogę znaleźć tego linku do win. http://konfraternia.org/konkursy-2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Dziękuję teraz mi wskoczyło. Szkoda, że z nalewkami mi tak słabo poszło, a wydawały mi sie takie dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adanjan Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Gratulacje dla wszystkich nagrodzonych! Konkurencja była naprawdę duża! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanclerz Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 (edytowane) Dziękuję teraz mi wskoczyło. Szkoda, że z nalewkami mi tak słabo poszło, a wydawały mi sie takie dobre. Nalewki na konkursy mają największe szanse, kiedy robione są homogeniczne; przez co - w gruncie rzeczy - rozumiem prostotę składu. B. często wygrywają/brylują pigwowcowe*, cytryniec, dereń. A w Parparach pokazała się kapitalna czarna porzeczka, która nie jest - wbrew pozorom - łatwa. Twórca przysłał jedną, dobrą nalewkę i wygrał. Porównując z piwami zaryzykowałbym: czarna porzeczka trudna jak koźlak, a pigwowiec łatwy jak stout - trudno schrzanić, jeśli nie "kombinuje się". --- * w ubiegłych latach w konkursie pomorskim wygrywały; w tym roku pigwowiec, który przyszedł na II miejscu był zbyt przerasowany. Edytowane 15 Sierpnia 2010 przez Kanclerz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Mam jeszcze pytanie odnośnie win. Czy jest możliwe aby sie dowiedział, które wina moje wygrały. bo wysyłałem po 2 lub 3. W czerwonych jest tylko 1 miejsce czyli pozostałe nie zasłużyły na następne miejsca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi