opeciarz Posted May 25, 2016 Share Posted May 25, 2016 Czy Weizenbock jest smaczniejszy świeży, podobnie jak Hefeweizen czy też, jako piwo o stosunkowo dość wysokim Blg, lepiej jak sobie troszkę poleżakuje w butelkach? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiek9999 Posted May 25, 2016 Share Posted May 25, 2016 Lepiej jak sobie poleżakuje - przynajmniej moje są wtedy smaczniejsze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
omarcino Posted May 28, 2016 Share Posted May 28, 2016 Mój weizenbock po 3 tygodniach leżakowania przy pierwszej kontroli nagazowania wybił mnie z butów XD . Jedno z najsmaczniejszych piw jakie popełniłem ( 28 warek w tym sezonie i 22 w poprzednim). Teraz po 2 miesiącach smakuje równie dobrze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.