opeciarz Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Czy Weizenbock jest smaczniejszy świeży, podobnie jak Hefeweizen czy też, jako piwo o stosunkowo dość wysokim Blg, lepiej jak sobie troszkę poleżakuje w butelkach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9999 Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Lepiej jak sobie poleżakuje - przynajmniej moje są wtedy smaczniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omarcino Opublikowano 28 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Mój weizenbock po 3 tygodniach leżakowania przy pierwszej kontroli nagazowania wybił mnie z butów XD . Jedno z najsmaczniejszych piw jakie popełniłem ( 28 warek w tym sezonie i 22 w poprzednim). Teraz po 2 miesiącach smakuje równie dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się