kukuryku Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 (edytowane) Witam serdecznie, Kilka lat temu robiłem warkę ale zapomniałem już receptury, mniej więcej było to tak: Słód pilzneński 4kg monachijski 1kg chmiele marynka i lubelski ale zapomniałem jakie ilości i na jaki czas Jeśli ktoś pamięta to proszę o przypomnienie ewentualnie jak chmielić ? Karol Edytowane 27 Lipca 2016 przez kukuryku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzyn_waleczny Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Może to pomoże. www.wiki.piwo.org/Full_Aroma_Hops_,_Carlberg_(wersja_na_20l) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areh Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Witam serdecznie, Kilka lat temu robiłem warkę ale zapomniałem już receptury, mniej więcej było to tak: Słód pilzneński 4kg monachijski 1kg chmiele marynka i lubelski ale zapomniałem jakie ilości i na jaki czas Jeśli ktoś pamięta to proszę o przypomnienie ewentualnie jak chmielić ? Karol Chyba czegoś nie rozumiem. Ty robiłeś piwo, a my mamy pamiętać co i jak robiłeś? Przecież to forum dla piwowarów domowych, a nie wróżek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Przecież to jakiś troll Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukuryku Opublikowano 28 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Dzięki Jarzyn_waleczny, właśnie o tę recepturę mnie chodziło. Karol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 28 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Przecież to forum dla piwowarów domowych, a nie wróżek. Dzięki Jarzyn_waleczny, właśnie o tę recepturę mnie chodziło. No to teraz Jarzyn za wróżkę pracuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbek Opublikowano 28 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Jarzyn jakie numery totka na sobotę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golgonc Opublikowano 28 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Jarzyn za wróżkę pracuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzyn_waleczny Opublikowano 28 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Przecież to forum dla piwowarów domowych, a nie wróżek. Dzięki Jarzyn_waleczny, właśnie o tę recepturę mnie chodziło. No to teraz Jarzyn za wróżkę pracuje Człowiek na urlopie jest, więcej czasu ma chce pomóc i jeszcze mu wmawiają że dorabia na boku. Jarzyn jakie numery totka na sobotę ? https://www.youtube.com/watch?v=umu6R1NtQr8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi