Thorgall Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Może poprostu wymienić kranik na nowy,jeśli uważasz,że może ''coś'' tam sie zalęgło. Wogóle to jak u was z wymiana sprzetu na nowy? Czekacie na infekcje? profilaktycznie co, powiedzmy 20 warek? Słyszałem ,ze fermentory po roku użytkowania,można przeznaczyć do innych celów,i lepiej kupić nowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się