sobota Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Witam,Mam możliwość załatwić sobie taką "pralkę" starą. System grzejny na 220V 2000W. Ma termostat. Ma możliwość gotowania i regulację mocy. Środek jest nierdzewny ze stożkiem do mieszania. Silnik ma 300W Typ maszyny ELTO 4X.Czy ktoś to kiedykolwiek przerabiał na kadź zacierną ? Mieliście styczność z takim sprzętem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buber Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 (edytowane) Pewne jest jedno, ma whirpoola Edytowane 2 Września 2016 przez buber Smul&Sons i Roboraff 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FurioSan Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 (edytowane) WOW przy takiej filtracji wydajność musi być doskonała a o ile zwiększy się szybkość?!!! Edytowane 2 Września 2016 przez FurioSan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gigo Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 (edytowane) jeżeli jest grzanie i mieszanie to na pewno uda się zatrzeć co do warzenia to trzeba by wypróbować czy te 2kw dadzą rade zagotować daną ilość brzeczki (nie podałeś pojemności pralki),, ,kto nie spróbuje ten nie wie Edytowane 2 Września 2016 przez gigo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobota Opublikowano 4 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Nigdzie na tym sprzęcie nie widziałem pojemności dlatego nie podałem. Sprzęt leży w ciemnej stodole. Może się pokuszę na odkupienie tego ustrojstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi