sobota Posted September 2, 2016 Share Posted September 2, 2016 Witam,Mam możliwość załatwić sobie taką "pralkę" starą. System grzejny na 220V 2000W. Ma termostat. Ma możliwość gotowania i regulację mocy. Środek jest nierdzewny ze stożkiem do mieszania. Silnik ma 300W Typ maszyny ELTO 4X.Czy ktoś to kiedykolwiek przerabiał na kadź zacierną ? Mieliście styczność z takim sprzętem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
buber Posted September 2, 2016 Share Posted September 2, 2016 (edited) Pewne jest jedno, ma whirpoola Edited September 2, 2016 by buber Smul&Sons and Roboraff 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FurioSan Posted September 2, 2016 Share Posted September 2, 2016 (edited) WOW przy takiej filtracji wydajność musi być doskonała a o ile zwiększy się szybkość?!!! Edited September 2, 2016 by FurioSan Link to comment Share on other sites More sharing options...
gigo Posted September 2, 2016 Share Posted September 2, 2016 (edited) jeżeli jest grzanie i mieszanie to na pewno uda się zatrzeć co do warzenia to trzeba by wypróbować czy te 2kw dadzą rade zagotować daną ilość brzeczki (nie podałeś pojemności pralki),, ,kto nie spróbuje ten nie wie Edited September 2, 2016 by gigo Link to comment Share on other sites More sharing options...
sobota Posted September 4, 2016 Author Share Posted September 4, 2016 Nigdzie na tym sprzęcie nie widziałem pojemności dlatego nie podałem. Sprzęt leży w ciemnej stodole. Może się pokuszę na odkupienie tego ustrojstwa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts