zenkli Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Hej Czy poza depozytem w sklepach wymieniacie się piwami prywatnie między sobą? Jeśli ktoś ma cos ciekawego na wymianę to ja chętnie w to wejde, na tą chwilę mam wg mnie bardzo ciekawą ciemną pszenicę, troche nie w stylu ale naprawde bardzo dobre piwo (moja opinia i kilku osób ktore próbowały). W moich obliczeniach wyszło ok 6,2%. Posiadam ok 30 butelek. Warzę na Ursynowie jak ktoś ma blisko to zapraszam na wymiankę pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Śliwiński Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Jestem za. Depozyty sa fajne, ale tu byłaby możliwość wymiany opinii face to face. Niedługo bede miał wariacje nt. IRA z fugglesem na zimno. Chętnie sie wymienię jak tylko piwo sie nasyci i trochę poleży. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielony07 Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Nasycają się 3 różne APki, Saison. Odezwę się niebawem. Też Ursynów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi