Myder Opublikowano 17 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Cześć! Mam na imię Paweł, mam 23 lata i aktualnie mieszkam w Poznaniu. Po wielu miesiącach przymiarek i podchodów podjąłem decyzję, aby w końcu uwarzyć swoje piwo Postanowiłem zacząć od razu od zacierania i na pierwszy ogień pójdzie APA. Piwem interesuję się od około 2 lat. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drakon Opublikowano 17 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 17 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Samych udanych warek!Zaznacz się na mapie, w razie W przydaje się to do szukania pomocy. Pozdrowienia z Wildy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamyślony Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Udanych warek i wytrwałości Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi