Wania Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Tak mi chodzi po głowie, żeby zrobić w tym roku Pumpkin Ale, ale tym razem w wersji wędzonej. Jakoś fajnie mi wędzonka do takiego jesiennego piwa pasuje. Wczesniej robilem wedlug tej receptury: http://domowybrowarmole.blogspot.com/2013/01/piwo-dyniowe.html I o ile zasyp jest spoko. Wymienilbym po prostu czesc pilzna na ktorys z wedzonych slodow. Natomiast wydaje mi sie, ze taki dobor przypraw srednio do wedzonki pasuje. Zakładam rezygnację z przypraw w ogóle albo pokombinowanie z czymś innym? I tutaj pytanie, z czym? Przychodzi mi do glowy pieprz, ale moze ktos ma jakies inne pomysly? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Jak zrezygnujesz całkiem to będziesz miał zwykłe wędzone brown ale, bo dynia sama z siebie praktycznie nic nie wnosi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wania Opublikowano 14 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Jak zrezygnujesz całkiem to będziesz miał zwykłe wędzone brown ale, bo dynia sama z siebie praktycznie nic nie wnosi. No znam problem, bo robiłem dyniowe. Co najwyżej kolor ładny daje. Dlatego kombinuje, jak podejść do tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się