BEZ ZASAD Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Witam, chciałem uwarzyć piwo coś w stylu BE LIKE MITCH , które zawiera w składzie słód zakwaszający, pytanie w jakiej temp. zacierać taki słód, czy zacierać go osobno czy z resztą słodów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kantor Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Z resztą słodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquila Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Można z resztą, ja wrzucam zawsze trochę wcześniej (mam bardzo twardą wodę)- zazwyczaj przy 55C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się