Operacyjne_piwo Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 (edytowane) Jestem Tomek i mam 23 lata. Mieszkam w Trójmieście a dokładnie w Gdyni. Postanowiłem odwiedzić Waszą stronę po obejrzeniu filmu, który został umieszczony na internecie:) Zawsze ciekawiło mnie samodzielne warzenie piwa.. Szczególnie po wizycie pubu "Spiż" na Rynku we Wrocławiu.. Podawali tam smaczne piwo, które sami wcześniej przyrządzali. Mam nadzieję, że a forum dowiem się wiele ciekawych rzeczy od "kolegów po fachu" i z czasem uda mi się rozpocząć samodzielne warzenie piwa w domowym zaciszu Pozdrawiam. Edytowane 7 Lutego 2010 przez Operacyjne_piwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Witam W Spiżu to dawno musiałeś być masz też pod nosem Brovarię Gdańsku -browar restauracyjny, a najlepiej jak zrobisz sobie je sam. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Pozdrawiam Gdynię, którą odwiedzałem co roku w latach mojej młodości. My nie tylko jesteśmy smakoszami piwa, ale również warzymy piwo i to jest nasz cel nadrzędny. Poczytaj trochę forum zanim zaczniesz robić inwestycje i warzyć pierwsze piwo. Wiedzy nigdy nie za wiele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Witam przyszłego piwowara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryush Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Jeśli zostaniesz piwowarem, to będziesz żywym dowodem na to, że warto było nakręcić klip Czytaj, czytaj, czytaj, potem pytaj i warz chętnie pomożemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admiro Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Hej, piwo.org ma super poradnik dla początkujących piwowarów: http://www.wiki.piwo.org/index.php/Warka_z_procesem_zacierania_s%C5%82odu Polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 "Kolejna "ofiara" wywiadu Weny na na "Ołtarzu Piwowarstwa" . Witam i pozdrawiam." Tak mnie przywitał jejski jak ja, witałem się na forum w maju. Obyś ty był kolejną "ofiarą" klipu na tym ołtarzu w pozytywnym znaczeniu. Witaj czytaj,czytaj,czytaj,a pózniej warz i łykaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi