mundex Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Ta cisza to była tylko przykrywka, aby uśpić Waszą czujność i zaskoczyć Was w odpowiednim momencie. Wśród szelestu śrutowanego słodu i szumu gotującej się brzeczki z dumą ogłaszamy zapisy na drugi sezon bitew PiwoWarZone! Zapisy jak zawsze za pomocą formularza zgłoszeniowego na stronie PiwoWarZone.pl. W lekko odświeżonej formule w szranki stanie 20-24 piwowarów żądnych sławy. Zapisy przyjmujemy do 18 listopada 2016 r. a już następnego dnia wylosujemy uczestników, którzy staną w szranki. Zajrzyjcie także do regulaminu, abyście wiedzieli na co się porywacie. Nagrody Was nie zawiodą, ale nie zdradzimy Wam jeszcze teraz wszystkiego. Zapisy czas start! camilos 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buk0 Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 (edytowane) Z niecierpliwością oczekiwałem na ten temat. Czy style będą przypisane pod określone kategorie BJCP ? Oczywiście już się zapisałem Edytowane 22 Października 2016 przez buk0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Kusi, kusi:) trochę czasu do namysłu jest, trzeba rozważyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundex Opublikowano 23 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Z niecierpliwością oczekiwałem na ten temat. Czy style będą przypisane pod określone kategorie BJCP ? Oczywiście już się zapisałem Style będą opisane, będą pewnie zbieżne z opisami styli PSPD/BJCP (nie będziemy wymyślać własnych interpretacji). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundex Opublikowano 18 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Dziś ostatni dzień zapisów. Jeśli ktoś jeszcze ma ochotę stanąć w szranki z piwowarami to zapraszam. Zapisy na stronie PiwoWarZone.pl. camilos 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundex Opublikowano 20 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Zapisy zakończone, startujący wylosowani z puli zgłoszeń (rezerwowi także). Dzięki za liczne zgłoszenia. Do zobaczenia na bitwach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 (edytowane) Nie mogę znaleźć informacji na temat terminów i miejsc poszczególnych faz. Źle szukam? Edytowane 12 Grudnia 2016 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Trochę tak... http://www.piwowarzone.pl/schemat-rozgrywek/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi