zbynekkk Opublikowano 25 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 (edytowane) Warka 164 Pils Pilzneński- 7,5kg Carapils- 0,3kg Zakwaszający- 0,2kg Marynka granulat- 50g- 90 minut Lubelski szyszka- 100g- 5 minu 30°C-60 minut 65°C- 60 minut 72°C- 30 minut Wygrzew w 78°C Wyszło 45 litrów, prawie 13Blg, zadane gęstwą W34/70 Edytowane 25 Marca 2018 przez zbynekkk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbynekkk Opublikowano 25 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Warka 165 Marcowe Viena- 6,2kg Pilzneński- 2kg Carapils- 0,3kg Zakwaszający- 0,2kg Marynka granulat- 50g- w 120 minucie na 60 minut Lubelski szyszka-50g- 20 minut Lubelski szyszka- 50g- 5 minut 30°C-60 minut 65°C- 40 minut 72°C- 20 minut Wygrzew w 78°C Wyszło 45 litrów, prawie 14Blg, zadane gęstwą W34/70 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbynekkk Opublikowano 26 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Ładna różyczka mi urosła na marcowym. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się