Skocz do zawartości

Domowy Browar Zbynka przedstawia.


Rekomendowane odpowiedzi

Warka 164 Pils

 

Pilzneński- 7,5kg

Carapils- 0,3kg

Zakwaszający- 0,2kg

 

Marynka granulat- 50g- 90 minut

Lubelski szyszka- 100g- 5 minu

 

30°C-60 minut

65°C- 60 minut 

72°C- 30 minut

 

Wygrzew w 78°C

Wyszło 45 litrów, prawie 13Blg, zadane gęstwą W34/70

 

 

Edytowane przez zbynekkk
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Warka 165   Marcowe

Viena- 6,2kg

Pilzneński- 2kg

Carapils- 0,3kg

Zakwaszający- 0,2kg

 

Marynka granulat- 50g- w 120 minucie na  60 minut

Lubelski szyszka-50g- 20 minut

Lubelski szyszka- 50g- 5 minut

 

30°C-60 minut

65°C- 40 minut 

72°C- 20 minut

 

Wygrzew w 78°C

Wyszło 45 litrów, prawie 14Blg, zadane gęstwą W34/70

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.