Kowal Ka Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Ten link pojawił się już w przeglądzie blogosfery, ale ze względu na ścisłe powiązanie tematyczne z tym działem dodam go również w tym miejscu. Mam nadzieję, że fota ilustrująca temat Wam się podoba. \ elroy i Igorrodz 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Drzewo Jeżozwierza Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Dla mnie petarda, ja bym jeszcze jakiegoś Hassela albo Mamiyę RZ67 widział :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal Ka Opublikowano 13 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Dla mnie petarda, ja bym jeszcze jakiegoś Hassela albo Mamiyę RZ67 widział :-) Niestety, na razie o takich aparatach mogę tylko pomarzyć :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Drzewo Jeżozwierza Opublikowano 14 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Miałem RZ67 Pro 2 przez kilka lat, piękny sprzęt, tylko wielki jak cholera, teraz pozostał mi EOS 50D z 50 f/1.4 i wystarcza, kiedyś wrócę jednaj do Mamci albo Hassela 6x6 - to uzależnia :-) Poniżej Praktica FX3 z 1956 r + Kodak Tmax 400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal Ka Opublikowano 28 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Ta Praktica wygląda świetnie, a przy okazji namówiłeś mnie na przetestowanie TMaxa Miałem RZ67 Pro 2 przez kilka lat, piękny sprzęt, tylko wielki jak cholera, teraz pozostał mi EOS 50D z 50 f/1.4 i wystarcza, kiedyś wrócę jednaj do Mamci albo Hassela 6x6 - to uzależnia :-) Poniżej Praktica FX3 z 1956 r + Kodak Tmax 400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maksiu432 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Piękne zdjęcie, osobiście lubię takie zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korek Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Fajnie jest wiedziec, że są tu ludzie, którzy lubią analogową fotografię. To wrzucę tu i jakieś swoje https://www.flickr.com/photos/13779009@N08/2532239998/in/dateposted-public/ Practika TL1000. Sorry za jakość skanu, ale skanowane było wieki temu niezbyt profesjonalnym skanerem. Zapraszam też do obejrzenia całego photostream'a, gdzie znajduje się wiele zdjęć analogowych, wykonanych głównie Practikami, ale też i innymi. Nie są to żadne arcydzieła, ale może się komuś spodoba . Analog Photography Rullezzz!!! https://www.flickr.com/photos/13779009@N08/2532239998/in/dateposted-public/ Browar Drzewo Jeżozwierza 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi