karollom Opublikowano 28 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 zaznaczam, że to dopiero drugi dzień fermentacji, nie wiem czy to coś zmienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuDeX Opublikowano 28 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Nie wąchaj Zapachy przy fermentacji mogą być bardzo róźne, nie przejmuj się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karollom Opublikowano 28 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 ok myślałem o siarkowodorze ale tylko z opisu bo wczesniej nie mialem styczności. poprzednie piwa nie dawały takich zapachów ale były to us-05 a nie s-04 ok dzieki myślałem też o tym, że piwo z laktozą łącznie 0,5kg miało 17,5 blg wiec moze jedna saszetka to za mało, drożdże zestresowane czy coś ale jak tak to ok;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się