Kamil J Opublikowano 14 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Cześć. Jestem studentem i od wakacji zacząłem przygodę z piwowarstwem domowym. Na razie mam na koncie English Bittera z Brewkitu (jak się prezentował zobaczycie na zdjęciu . Obecnie na fermentacji mam Coffe Milk Stouta z ekstraktów (z dodatkiem laktozy i espresso). A w głowie multum pomysłów na kolejne piwa. Na wiosnę chciałbym się przerzucić na zacieranie - na razie zdobywam doświadczenie na ekstraktach. Pozdro dla wszystkich Kamil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 14 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Pozdrowienia z Wildy!Rzuć okiem na mapę, oznacz się - łatwiej szukać pomocy (surowcowo-sprzętowej), rzuć okiem na FB - grupa Setkowe warzenie. A skoro jesteś student, to nie stać Cię na Brewkity Powodzenia, wytrwałości! Kamil J 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się