Skocz do zawartości

Powitanie


Kamil J

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć.

  Jestem studentem i od wakacji zacząłem przygodę z piwowarstwem domowym. Na razie mam na koncie English Bittera z Brewkitu (jak się prezentował zobaczycie na zdjęciu ;). Obecnie na fermentacji mam Coffe Milk Stouta z ekstraktów (z dodatkiem laktozy i espresso). A w głowie multum pomysłów na kolejne piwa. Na wiosnę chciałbym się przerzucić na zacieranie - na razie zdobywam doświadczenie na ekstraktach.

 

Pozdro dla wszystkich :)

Kamil

post-17802-0-65570500-1479164502_thumb.jpg

post-17802-0-93173000-1479164508_thumb.jpg

post-17802-0-12496200-1479164516_thumb.jpg

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Pozdrowienia z Wildy!
Rzuć okiem na mapę, oznacz się - łatwiej szukać pomocy (surowcowo-sprzętowej), rzuć okiem na FB - grupa Setkowe warzenie.

A skoro jesteś student, to nie stać Cię na Brewkity ;)

Powodzenia, wytrwałości!

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.