Kerni Opublikowano 16 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 W związku z dość dużą redukcją ilości przerabianego materiału planuję likwidację mojego chmielnika. Mam 3 letnie sadzonki: 3 x Lubelski 3 x Marynka 1 x Sybilla. Myślę, że z każdej karpy na wiosnę będzie z tego można zrobić spokojnie po kilka sadzonek. Gdyby ktoś był zainteresowany to zapraszam. Oddam za przysłowiowego browara własnej roboty. Odbiór osobisty w Bytowie (pomorskie). Kontakt na PW. Rzadko zaglądam - proszę o cierpliwość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michwo1 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 A jest możliwość wysyłki, chętnie wszystko bym przytulił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luis Opublikowano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Ja chetnie przytule jesli aktualne, niedlugo bede w bytowie, piwerko jakies tez sie znajdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kerni Opublikowano 16 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Preferuję odbiór osobisty. Póki co ciągle aktualne. Kolega Luis jest 1wszy w kolejce (jeżeli przyjedzie). Jeżeli nie znajdzie się nikt do odbioru osobistego to do wysyłki mam już listę zamkniętą. Pozdrawiam, Kerni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Podepnę się, będzie ktoś miał na wiosnę sztobry Iungi? Niestety moje mi padły bo za mokro miały w miejscu w którym je wsadziłem i zgniły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejeq Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Ja też chętnie przygarnąłbym jakieś sztobry na wiosnę. Idealnie byłoby mieć Lubelski, Marynkę i Sybillę, ale z chęcią przyjmę co się natrafi, tym bardziej że to moje pierwsze podejście do hodowania chmielu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi