Jump to content

Extra Styrian Dana


Recommended Posts

Kraj pochodzenia: Słowenia (SLO)
Odmiana: aromatyczno-goryczkowy
Średnia zawartość alfakwasów: 11-16%
Krótki opis: Chmiel aromatyczno-goryczkowy powstał jako krzyżówka niemieckiego chmielu Hallertauer Magnum ze słoweńskimi chmielami w Słoweńskim Instytucie Chmielu i Piwowarstwa w miejscowości Žalec.
Chmiel Dana charakteryzuje się następującymi aromatami:
kwiatowym, cytrynowym, owocowym i ziołowo-żywicznym.


źródła: https://nl.wikipedia.org/wiki/Extra_Styrian_Dana

http://www.hopslist.com/hops/aroma-hops/dana/
http://www.hmezad.si/hops/hop-varieties/ekstra-styrian-dana

http://www.brewuk.co.uk/forums/viewtopic.php?f=9&t=5597

http://www.svezapivo.hr/proizvod/161

https://stravale.com/2013/04/14/47/

Edited by Igorrodz
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.