Skocz do zawartości

Kluchy przy mieszaniu zamiennika cukru z BA


bocian

Rekomendowane odpowiedzi

Podobnie jak Gawon - przy zabawie w brewkity polecam ekstrakt płynny. Warto dać trochę więcej kasy, ale ile to nerwów zaoszczędza. Dwa razy tylko użyłem suchego ekstraktu i jaka to była masakra, jak się tworzyły grudy, ciężko to było rozpuścić, łapało wilgoć momentalnie, lepiło się do paczki i wszystkiego z czym miało styczność. Lepiej sobie darować cukier i jakieś jego zamienniki i inne wynalazki, chyba że lubicie piwo o smaku bimberku :D

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.