bart3q Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 golić krocza mikserem Buahahahahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbek Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Co ja wam mam powiedzieć? Jest to termometr którym można mierzyć temperaturę różnych rzeczy a to , że nie zabezpieczyli poprawnie sondy w pierwszych modelach odbiło im się na reklamacjach. Wyciągneli z tego wnioski i poprawili następną wersje. Jak się patrzy na droższe modele to wszystkie mają odpowiednio fabrycznie zabezpieczoną sondę. Prototype 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redlum Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 (edytowane) Używam najtańszych termometr ów z aliexpress.com po 1$ i są dobrze zabezpieczone. Gotowałeś nieraz sondę w brzeczce i nic. Wszystko działa. Mam ich parę sztuk coraz to sprawdzam czy aby jakiś się nie zepsuł. Ale różnica temperatur wyświetlanych to max 0.5C Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Edytowane 30 Listopada 2016 przez redlum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbek Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Ten masz na myśli ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redlum Opublikowano 1 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Nie - takie Digital LCD Probe Fridge Freezer Thermometer Thermograph Meter for Refrigerator 110C ( Black / White ) http://www.aliexpress.com/item/32455167342/32455167342.html (from AliExpress Android) Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
needmorehops Opublikowano 1 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 (edytowane) ten termometr z pierwszego posta to jest to samo co FANTAST z IKEI, a nawet gorszy bo żeby go wyłączyć to trzeba wyjąć baterie. w Ikeoskim termometrze masz wyłącznik, także polecem Ikee. Szybko mierzy, ale sonda wrażliwa. U mnie zamokła mimo koszulki termokurczliwej. Naprawiła się sama, ale dopiero po kilku miesiącach. Edytowane 1 Grudnia 2016 przez needmorehops Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_K Opublikowano 1 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 (edytowane) nie ma nigdzie napisane, że tego nie można zamoczyć Aha... Czyli schodzimy do poziomu intelektualnego amerykańców? Jak nie napiszą, żeby nie golić krocza mikserem, to znaczy, że można? A jak "stanie się krzywda", to reklamujemy, albo wręcz pozywamy do sądu, bo niedobry producent wprowadził mnie w błąd? A skoro już o temat zahaczyliśmy: Uwielbiam to... Traktowanie ludzi jak idiotów i jeszcze klepanie po główce, jak któryś faktycznie się okaże idiotą. W Polsce nie jest tak źle, ale można się nadziać, np. w kwestii kształtu i zdobienia butelek z piwem: jak wyglądają jak butelka z szampanem (kształt, korek, papierowa tasiemka udająca banderolę), to to jest wprowadzanie konsumenta w błąd, nawet jak na etykiecie napiszemy "PIWO". Edytowane 1 Grudnia 2016 przez Marcin_K Enethion 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hary86 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Nie - takie Digital LCD Probe Fridge Freezer Thermometer Thermograph Meter for Refrigerator 110C ( Black / White ) http://www.aliexpress.com/item/32455167342/32455167342.html (from AliExpress Android) Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Mam taki do mierzenia temperatury fermentującego piwa, ale szczerze powiedziawszy nigdy nie wpadłbym na pomysł ładowania sondy razem z kablem, do gara w którym jest brzeczka ~70C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redlum Opublikowano 1 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Testowałem na wodzie - potem dopiero do brzeczki Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi