binio Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 Witam wszystkich Na imię mam Marcin i jak w tytule, jestem z Katowic. Wokół tematyki domowego warzenia piwa kręcę się już jakiś czas, jednak teraz wzięło mnie chyba na dobre. Więc zaczynam kompletować sprzęt i niezbędną wiedzę. Część sprzętu zostanie zaadoptowana z wcześniejszej zabawy w robienie domowego wina. Jeżeli jest ktoś w pobliżu kto zaprosiłby do wspólnego warzenia, abym mógł zobaczyć jak to wszystko wygląda w praktyce to chętnie przyjmę takie zaproszenie. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
wena Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 Witam sąsiada i życzę samych udanych warek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dziadek Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 Witam sąsiada.Do mnie masz najbliżej.Podaj namiary na PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pako1 Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 Witam i pozdrawiam zza miedzy Widzę że południe rośnie w siłę :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zibi Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 Witam I pozdrawiam Ja też jestem z południa Link to comment Share on other sites More sharing options...
binio Posted February 15, 2010 Author Share Posted February 15, 2010 Widzę że południe rośnie w siłę ;) Rośnie, tematyką zainteresował się też brat:) Kto wie może to początek rodzinnego browaru. Ehhh marzyciel ze mnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pako1 Posted February 15, 2010 Share Posted February 15, 2010 Widzę że południe rośnie w siłę Rośnie' date=' tematyką zainteresował się też [b'] brat[/b] Kto wie może to początek rodzinnego browaru. Ehhh marzyciel ze mnie. Mam nadzieją, że nie bliźniak :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
anteks Posted February 15, 2010 Share Posted February 15, 2010 Witam z Wlkp , masz tylu chętnych na pokaz warzenia że do lata będziesz chodził Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieron Posted February 16, 2010 Share Posted February 16, 2010 I ja witam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Z_bychu Posted February 16, 2010 Share Posted February 16, 2010 Witam również I pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
czara6 Posted February 16, 2010 Share Posted February 16, 2010 Ja z kolei pozdrawiam z północy Link to comment Share on other sites More sharing options...
ceemte Posted February 16, 2010 Share Posted February 16, 2010 Witam z Koszutki! Widze, ze tworzy sie silna ekipa Link to comment Share on other sites More sharing options...
binio Posted February 16, 2010 Author Share Posted February 16, 2010 Widze, ze tworzy sie silna ekipa Chciało by się powiedzieć Silesia Rulez :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
diebels KattowitzerBrauhau Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 Pozdrawiam Ligote Z Załęża. Zpraszam do wspołpracy Bier uber Alles!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
19Mateusz87 Posted February 24, 2010 Share Posted February 24, 2010 Witam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szwed Posted February 24, 2010 Share Posted February 24, 2010 Widzę że południe rośnie w siłę ;) Rośnie' date=' tematyką zainteresował się też brat:) Kto wie może to początek rodzinnego browaru. Ehhh marzyciel ze mnie.[/quote'] to jest mozliwe mamy tu na forum aktywnych braciszków z Wolsztyna, poznalem Macieja w Cieszynie przemiły facet wszystko robi z bratem w temacie piwa oczywiście pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts