binio Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Witam wszystkich Na imię mam Marcin i jak w tytule, jestem z Katowic. Wokół tematyki domowego warzenia piwa kręcę się już jakiś czas, jednak teraz wzięło mnie chyba na dobre. Więc zaczynam kompletować sprzęt i niezbędną wiedzę. Część sprzętu zostanie zaadoptowana z wcześniejszej zabawy w robienie domowego wina. Jeżeli jest ktoś w pobliżu kto zaprosiłby do wspólnego warzenia, abym mógł zobaczyć jak to wszystko wygląda w praktyce to chętnie przyjmę takie zaproszenie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Witam sąsiada i życzę samych udanych warek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Witam sąsiada.Do mnie masz najbliżej.Podaj namiary na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Witam i pozdrawiam zza miedzy Widzę że południe rośnie w siłę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Witam I pozdrawiam Ja też jestem z południa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio Opublikowano 15 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Widzę że południe rośnie w siłę ;) Rośnie, tematyką zainteresował się też brat:) Kto wie może to początek rodzinnego browaru. Ehhh marzyciel ze mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Widzę że południe rośnie w siłę Rośnie' date=' tematyką zainteresował się też [b'] brat[/b] Kto wie może to początek rodzinnego browaru. Ehhh marzyciel ze mnie. Mam nadzieją, że nie bliźniak :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Witam z Wlkp , masz tylu chętnych na pokaz warzenia że do lata będziesz chodził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 I ja witam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z_bychu Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Witam również I pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara6 Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Ja z kolei pozdrawiam z północy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceemte Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Witam z Koszutki! Widze, ze tworzy sie silna ekipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio Opublikowano 16 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Widze, ze tworzy sie silna ekipa Chciało by się powiedzieć Silesia Rulez :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diebels KattowitzerBrauhau Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Pozdrawiam Ligote Z Załęża. Zpraszam do wspołpracy Bier uber Alles!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Widzę że południe rośnie w siłę ;) Rośnie' date=' tematyką zainteresował się też brat:) Kto wie może to początek rodzinnego browaru. Ehhh marzyciel ze mnie.[/quote'] to jest mozliwe mamy tu na forum aktywnych braciszków z Wolsztyna, poznalem Macieja w Cieszynie przemiły facet wszystko robi z bratem w temacie piwa oczywiście pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi